Amsterdam, januari 2014
“Marianne de Graaf van DDID heeft ter ondersteuning van de kunst & design expositie ‘Light & Dark’ van Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam (www.artemisamsterdam.com/dutchdivineinteriordesign), de decoratie om het buffetgedeelte en doorlopend op de eettafels in winterse sfeer gebracht.
Dit heeft zij met een zeer eigen gevoel voor styling gedaan. Het is een genoegen om met Marianne te brainstormen over de diverse mogelijkheden en ik ben ook echt tevreden met het resultaat. Ook onze gasten hebben er veel plezier aan beleefd, dat blijkt uit het feit dat het hotel veel complimenten over de decoratie heeft gekregen. Bedankt Marianne voor je inzet en enthousiasme! Voor een volgend project weet ik je zeker te vinden!”
Jennie Seure
Design & Art Concept Coördinator
Dutch Design Hotel Artemis

Amsterdam, December 2013
“In het Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam heb ik Marianne ontmoet tijdens de openingsexpositie. Naast de diversiteit aan kunst die er geëxposeerd werd, toonde Marianne van Dutch Divine haar decoraties.
Niet alleen ik, maar velen anderen waren haar werk erg opgevallen in het restaurant van het hotel. Haar werken zijn mooi en exposant. Dit heeft geresulteerd dat ik graag haar werk in mijn eigen woonkamer wilde hebben. Ik vroeg Marianne iets te maken wat bijzonder genoeg moest zijn dat ik het aan mijn vrouw kon geven. Binnen 1 week liet zij mij weten dat de decoratie af was en dat ze het kwam brengen. Ik was verbijsterd hoe mooi het was. Thuis viel het bijzonder goed in de smaak en staat nu mooi te pronken in onze huiskamer. Marianne is een aanrader voor mooie decoraties, is erg vriendelijk en levert zeer goede service”.
Olivier Nesenberend
Dutch Design Hotel Artemis

Amsterdam, 10 juli 2011
“Ik was al heel lang aan het twijfelen hoe ik mijn huis opnieuw in wilde richten en kwam in contact met Marianne. Ze stelde eerst veel vragen en luisterde goed naar mijn wensen. De uitwerking hiervan was geweldig: ze benutte de ruimte op een manier waar ik zelf nooit aan had gedacht, en dit zorgde voor veel rust in mijn woonkamer.
Spullen kopen om je woning in te richten vind ik eerlijk gezegd verschrikkelijk. Er is te veel en ik zie gewoon niet wat wel en niet past in mijn huis. Met Marianne shoppen is dan echt een verademing: doelgericht shopten we de spullen bij elkaar en ik begon het zowaar nog leuk te vinden ook!
Het was nog altijd mijn smaak, mijn keuze, maar Marianne heeft me enorm goed op weg geholpen!”
Patrick van der Gulik
Manager Private Banking Rabobank

Badhoevedorp,  16 juni 2012
“Marianne de Graaf is een gedreven en bedreven etaleuse, die met veel enthousiasme aan het werk gaat. Met de meegebrachte decoraties weet ze iedere keer een goed eindresultaat te behalen.”
Paul van wees Interieur en Project

Hamburg, 21 juni 2012
“Marianne werkt 15 jaar als zelfstandig etaleuse voor ons bedrijf. Ze decoreert etalages in verschillende filialen en leidt nieuwe etaleurs op. Daarbij komt dat onze richtlijnen en decoratie aanwijzingen exact aangehouden moeten worden.
Marianne is zeer aangenaam in de omgang, flexibel, creatief en een enthousiaste etaleuse! Ze heeft een modisch gevoel en kan nieuwe richtlijnen op decoratie gebied zeer snel realiseren! Ik wens Marianne verder veel succes en veel creatieve ideeën.”
Babara Rasche
Rayonmanager, Bijou Brigitte AG

Breda, 27 juni 1997
“Marianne volgde haar studie Modevormgeving aan de Academie aan de modeafdeling van de Faculteit voor Beeldende Kunsten St. Joost te Breda, onderdeel van de hogeschool van West-Brabant.
Ze ontwikkelde een hoofdinteresse voor stylingpresentatie, waarbinnen ze haar talent voor fotografie en kleur kon gebruiken en het neerzetten van een sferisch beeld haar voorkeur had. Marianne werkte hard en is in teamverband een uitermate goede initiator voor styling producties. Ook in de organisatie weet Marianne een stimulerende factor te zijn.
Doordat zij stage heeft gelopen bij studio Ciocca in Milaan en voor meerdere malen in Italië woonde en werkte, raakte ze gefascineerd door de Italiaanse mode en cultuur. Ze heeft veel ervaring met het werken met mode fotografen zoals Peter Stigter in Parijs en Alain Gil-Gonzales.
Vooral in de glamourwereld zal Marianne tot haar recht komen. Ze is geschikt voor “high-fashion” waarbij haar gevoel voor detail en verfijning belangrijke punten zijn. Haar persoonlijke en representatieve uitstraling geven haar een voorsprong in de fashion-scene. We wensen haar alle geluk voor de toekomst.”
Wim Ewals
Interim studieleider Modevormgeving/-Illustratie