De DDID-werkwijze: het 8-stappenplan

Bent u op zoek naar een nieuwe ‘look’ voor representatieve ruimten van uw bedrijf, of woonhuis? DDID levert decoratief maatwerk en houdt rekening met uw wensen en smaak. U kunt ook kiezen voor een oplossing die zich al in de praktijk heeft bewezen. Dit laatste kan een uitstekende optie zijn voor opdrachtgevers met ‘een smalle beurs’. In alle gevallen houden wij rekening met uw persoonlijke voorkeur, behoefte, portemonnee en bedrijfsconcept!

Het 8-stappenplan van DDID:

Stap 1: een persoonlijk kennismakingsgesprek met een bezoek aan de locatie

Stap 2: een intake waarin u uw wensen aangeeft. Neem gerust voorbeelden (bijvoorbeeld fotomateriaal) mee die u aanspreken.

Stap 3: ik vertaal uw bedrijfsconcept door in het ontwerp.

Stap 4: vaststelling van de omvang van uw vraag. Welke ruimten wilt u aanpassen? U maakt een keuze tussen decoratie, meubilair, een compleet nieuwe indeling tot en met een volledig nieuw interieurdesign.

Stap 5: een passende offerte, waarin u al een idee krijgt van het creatieve concept, maar nog niet alles….

Stap 6: na goedkeuring van uw offerte volgt de uitwerking van ons concept. Via een ‘moodboard’ krijgt u een verrassende inkijk in uw wensen! Geen onpersoonlijke computeranimaties, maar  geschetste voorstellen, eventueel met een 3D-inkijk. Onderdelen die in het concept zijn uitgewerkt: de plattegrond, een meubelplan, accessoires en klein meubilair, toepassing van kleuren en materialen, verlichting, etc.

Stap 7: de uiteindelijke presentatie. Het concept is met u besproken en waar nodig nog aangepast. U krijgt nu een compleet beeld hoe de locatie er straks gaat uitzien.

 En daarna….?

Stap 8: DDID kan u tevens adviseren bij de uiteindelijke realisatie van uw plannen en de coördinatie hiervan. U kunt hierbij denken aan de inkoop van materialen, projectmanagement bij interieurtechnische vraagstukken en DDID is namens u gesprekspartner voor architecten en bouwkundig ingenieurs. Hiervoor kan DDID een nieuwe offerte opstellen.