DDID….onderscheidend,  verrassend, betaalbaar en exclusief.

De werkwijze van DDID is even authentiek als doeltreffend. Leidraad is dat alle ontwerpen tot stand komen vanuit een omlijnd concept, een onderscheidende visie en geraffineerde kleurcombinaties!

DDID heeft oog voor de wensen van de klanten. Juist omdat veel opdrachtgevers/klanten vanuit vergelijkbare bedrijfsconcepten werken, komt een goede samenwerking met het beste eindproduct tot stand. Van kleinere opdrachten tot volledige ruimtelijke herinrichtingsprojecten; dat is waar DDID zich onderscheidt van anderen!

DDID streeft vooral naar betaalbare oplossingen. Door kleine en vaak goedkopere aanpassingen creëert u een hele nieuwe uitstraling voor uw bedrijfspand, bedrijfsruimte of woning. DDID kan u daarmee behoeden voor het maken van verkeerde keuzen en onnodige kosten. U bespaart op vaak ingrijpende en (onnodige) kostbare verbouwingen!

DDID kan tevens exclusiviteit verlenen voor klanten met speciale wensen. Door samenwerking met Indiaanse leveranciers van decoraties en meubelen & Italiaanse meubeldesigners levert DDID maat- en handwerk.

Door middel van schetsen, (sfeer)tekeningen en moodboards (sfeercollages) neemt DDID u mee in het creatieve proces. U krijgt inzicht in wat echt nodig is!

Voor wie werkt DDID?

DDID richt zich vooral op kleine en middelgrote bedrijven. U kunt daar bij denken aan de (her)inrichting van representatieve (ontvangst)ruimten. DDID kan de inrichting van uw winkel, etalage, entree, wachtkamer, vergaderruimte, kantine of ontvangstbalie op een verrassende manier restylen en logistiek inrichten. DDID biedt alternatieven voor een gevarieerd aanbod aan (duurzame) decoraties binnen uw bedrijfsruimte. Dat kan incidenteel, maar naar wens ook op contractbasis. Misschien een idee om het traditionele boeket bloemen op uw balie eens laten vervangen door een verrassend wisselend seizoenselement dat geheel is aangepast aan uw ontvangstruimte? Ook als u wilt deelnemen aan een beurs, kan DDID u helpen bij de inrichting van uw stand.

Particuliere woningbezitters kunnen terecht bij DDID. De (her)inrichting van uw eigen droomhuis is vaak lastig en het kost vaak veel tijd en energie. DDID helpt, adviseert en zorgt dat u weer nieuwe inspiratie opdoet in uw eigen woonomgeving. Een ideale service ook voor klanten met speciale wensen, drukke zakenmensen en ondernemers die veel ‘van huis’ zijn en krap in hun tijd zitten. Zo kan DIDD ook als uw ‘personal shopper’ voor u de inkoop van materialen regelen.

Ook voor particulieren die hun huis willen verkopen, kan DDID uitkomst bieden. Bijvoorbeeld met praktische tips hoe u de inrichting van uw woning (nog) aantrekkelijker kunt maken voor potentiële kopers. En dat is in deze tijd zeker geen overbodige luxe!

DDID werkt voor projectbureaus (o.a. (binnen)huisarchitecten). Waar deze bureaus zich vaak richten op de grote lijnen, zorgt DDID voor de ‘finishing touch’ als het gaat om de aankleding van de ruimten.